Maak kennis met OnSpect op IPON 2024!

18 januari 2024
Blog overzicht

Op woensdag 28 en donderdag 29 februari 2024 vindt de twaalfde editie van de IPON vakbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook OnSpect is van de partij!

Over de IPON vakbeurs

IPON is al meer dan 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het PO, VO en MBO. Op 28 & 29 februari 2024 vindt de 12de editie van de IPON beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en onderwijstoeleveranciers die jou en jouw school kunnen helpen bij onderwijsinnovatie en professionalisering.

IPON kenmerkt zich door het brede aanbod aan thema’s en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de 12de editie niet anders. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren.

Maak kennis met OnSpect

Ook OnSpect is deze editie van IPON aanwezig. Je vindt ons in hal 3 op stand B3. We zien je graag langskomen voor een kopje koffie en een kennismaking!

Nog geen tickets voor de IPON vakbeurs? Tickets zijn geheel gratis verkrijgbaar via https://vakbeurs.ipon.nl/. Tot dan!

Image
Categorieën:
Steeds beter onderwijs door sturen op kwaliteitOntdek OnSpect: de digitale totaaloplossing voor onderwijskwaliteit.
Contact opnemen
Hielke Adema
Hielke Adema
Directeur OnSpect
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van OnSpect en schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt 4 tot 6 keer per schooljaar.
Lees ook