Kwaliteitskalender

Maak het overzichtelijk
De kwaliteitskalender is een centraal onderdeel van het onderwijs. Vaak gaat veel tijd verloren aan het bijwerken van een spreadsheet of het uitprinten van een nieuwe versie voor aan de muur. Dat kan anders. OnSpect maakt van de kwaliteitskalender een krachtig digitaal middel. Hoe het werkt? Lees snel verder!
Geef vorm aan...

Terugkerende projecten

Maak één keer een project aan, en laat het automatisch elk jaar terugkomen op je kwaliteitskalender. Zo hoef je maar één keer na te denken over terugkerende taken.

Eenmalige projecten

Heeft de school doelen gesteld voor het schooljaar? Of juist een herstelopdracht gekregen? Maak een eenmalig project aan en profiteer van alle functies voor taakverdeling en cyclisch werken.

Takenverdeling

Koppel concrete acties aan onderdelen van je kwaliteitskalender. Wijs taken toe aan collega's, en hou zicht op de voortgang middels een Kanban-bord. Inclusief persoonlijk takenoverzicht voor elke gebruiker.
Project kwaliteitskalender onderwijs in OnSpect
Met daarbij...

OnSpect brengt de kwaliteitskalender van offline naar online. Voor het primair én voortgezet onderwijs! Per project werken de juiste mensen digitaal samen, waarbij ook de eindverantwoordelijke duidelijk is. Elke stap van de aanpak én het doel van het project zijn voor iedereen duidelijk. Met behulp van een ingebouwde PDCA-cyclus zorg je voor een cyclische aanpak.

Met OnSpect neem je afscheid van complexe spreadsheets en A3-vellen aan de muur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We laten je graag zien hoe het werkt!

De module kwaliteitskalender biedt jou

Een overzicht van eenmalige én terugkerende onderdelen van je kwaliteitskalender
De ruimte om iteratief te werken in één digitale versie
Inzicht in verdeelde taken met behulp van een Kanban-bord
De mogelijkheid om digitaal samen te werken met al je collega's
Een persoonlijk takenoverzicht voor elke gebruiker
Een geïntegreerde PDCA cyclus om ritme te creëren
De ruimte om meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt

Klaar voor een kijkje?

Hebben we je nieuwsgierigheid geprikkeld? Vraag een volledig vrijblijvende demo aan met een van onze collega’s. Of lees voor meer informatie en verdieping verder op onze overige pagina’s.
Image