Uw kwaliteitscultuur verwerkt in een digitaal kwaliteitszorgsysteem

Als verantwoordelijke bestuurder, rector of kwaliteitsmedewerker bent u graag in control over de kwaliteit van uw onderwijsorganisatie. OnSpect biedt uw onderwijsorganisatie een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk digitaal kwaliteitszorgsysteem waarmee u de onderwijskwaliteit van uw school of onderwijsorganisatie kunt aantonen.

De oplossing voor...

Als verantwoordelijke bestuurder, rector of kwaliteitsmedewerker bent u graag in control over de kwaliteit van uw onderwijsorganisatie. De kwaliteitskaders zijn niet alleen een verantwoording naar de onderwijsinspectie, maar zeggen ook iets over de kwaliteitscultuur op school.

OnSpect is een kwaliteitsmanagementsysteem. Het dashboard combineert de eisen van de onderwijsinspectie met de kwaliteit van het onderwijs, HRM-data en bedrijfsvoering. Het is een overzichtelijke manier om de kwaliteitscultuur in uw onderwijsorganisatie aantoonbaar te maken.

Image

De kern van OnSpect

Image

Dashboard 'school'

Het overzichtelijke OnSpect-dashboard toont aan in hoeverre u voldoet aan de onderwijskaders van de onderwijsinspectie.

Dashboard 'bestuur'

Voor het bestuursbureau heeft OnSpect een dashboard ontwikkeld dat inzicht geeft in de onderwijskwaliteit, kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur van iedere school.

Waarborging

OnSpect is een integraal kwaliteitssysteem. Het is een intelligent vademecum dat zorg dat de kwaliteitsprocessen tijdig worden uitgevoerd.

Kwaliteitsagenda

Kwaliteitsprocessen worden volgens de PDCA bijgesteld, zijn volledig geautomatiseerd en gekoppeld aan de juiste personen in een kwaliteitsagenda

Gebouwd voor kwaliteitsontwikkeling

De functies & modules in OnSpect maken het gemakkelijker om te werken aan kwaliteitsverbetering in uw organisatie.
Image

Onderwijsinspectie

Komt de onderwijsinspectie (onverwacht) op bezoek? Met één druk op de knop kunt u de inspecteurs een overzicht aanbieden van de waarborging van de waarderingskaders. Wil de onderwijsinspectie op afstand uw dashboard inzien? Dan kunt u hen (tijdelijk) toegang geven.

Gecertificeerd

Wanneer u OnSpect implementeert als kwaliteitszorgsysteem borgt u alle kwaliteitsgebieden van de onderwijsinspectie. Vanuit daar is het nog een kleine stap naar certificering. Hoe? Dat leest u hier.

Downloaden & exporteren

Alle documentatie die u uploadt, vindt u terug in de databank. Vanuit daar kunt u alle bestanden eenvoudig downloaden. Of wilt u in een overzichtelijk document zien wat de stand van vandaag is? Met één druk op de knop krijgt u een compleet overzicht.

Aan de slag met onderwijskwaliteit?

We laten u graag zien hoe OnSpect kan bijdragen aan de onderwijskwaliteit in uw organisatie.
Image