Een kwaliteitscultuur ontwikkelen

Het kan met OnSpect

Met OnSpect geef je op digitale wijze invulling aan je volledige kwaliteitszorg. Daardoor kun je werken aan een breed gedragen kwaliteitscultuur. Dankzij de verschillende modules krijg je als betrokkene de toolbox om ideeën, projecten en beleid vorm te geven. Allemaal in een gebruiksvriendelijke omgeving. Daarin werk je samen met al je collega's om je doelen en ambities te formuleren én realiseren. Waarom OnSpect zo uniek is? Lees snel verder!
Illustratie van kwaliteitszorgmedewerkers school

Voor wie?

OnSpect is er voor scholen én besturen. In het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, en middelbaar beroepsonderwijs. Voor elk type school of bestuur is er een digitale omgeving met bijpassende modules.

PO

In het basisonderwijs kun je aan de slag met de volgende modules:

VO

In het voortgezet onderwijs kun je aan de slag met de volgende modules:

MBO

In het middelbaar beroepsonderwijs kun je aan de slag met de volgende modules:

Bestuur

Voor besturen heeft OnSpect een toezichtsomgeving gemaakt, met inzicht in de onderliggende scholen en toegang tot het eigen BKA kader.

Maar, bij ons op school...

Iedere school is uniek, en daar is OnSpect op berekend. We bieden voor elk waarderingskader een eigen versie aan. Of het nu gaat om regulier, speciaal, ISK of praktijkonderwijs. Het is zelfs mogelijk om binnen één school of bestuur verschillende waarderingskaders naast elkaar te gebruiken.

Het bieden van handvatten is de kern van OnSpect. Er is alle ruimte voor een eigen invulling, visie of grondslag. In OnSpect vertaal je die gemakkelijk naar concrete doelen, ambities en acties. Zo kan elke school in Nederland (en zelfs daarbuiten) met OnSpect aan de slag. We laten je graag zien dat we altijd een oplossing hebben voor jouw school of bestuur. Nieuwsgierig hoe een OnSpect-omgeving er voor jouw school uit zou zien? Neem contact met ons op!

Vraag een demo aan
Persoon geeft uitleg over kwaliteitssysteem OnSpect
Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet bij? Kom in contact, we beantwoorden ‘m natuurlijk graag!
Contact opnemen

Klaar voor een kijkje?

Hebben we je nieuwsgierigheid geprikkeld? Vraag een volledig vrijblijvende demo aan met een van onze collega’s. Of lees voor meer informatie en verdieping verder op onze overige pagina’s.
Image