Databank

Maak het gecentraliseerd
Als school of bestuur heb je te maken met een grote hoeveelheid documenten. Bijvoorbeeld ter onderbouwing van het waarderingskader. In de databank upload je elk document één keer, zodat je deze overal in OnSpect kunt hergebruiken. Hoe het werkt, en wat er nog meer mogelijk is? Lees snel verder!
Houd zicht op...

Documenten

Upload belangrijke documenten één keer in de databank. Van schoolplan tot lessentabel. Koppel ze overal in OnSpect eenvoudig ter onderbouwing. Zoeken op SharePoint, harde schijven en USB-sticks is niet meer nodig.

Versies & veroudering

Geef per document aan wanneer deze verlopen of vernieuwd moeten worden. Vervang verouderde documenten gemakkelijk door een nieuwe versie.

Verplichte documenten

Scholen zijn wettelijk verplicht om allerlei soorten (beleids)documenten te hebben. In OnSpect staat de lijst voor je klaar en koppel je deze documenten eenvoudig.
Met daarbij...

Welke collega had dat beleidsplan ook alweer geschreven...? En ik zou zweren dat die USB-stick hier gisteren nog lag... Met de databank neem je veel van dit soort wrijving weg. Verzamel één keer al je documenten en upload ze in de databank. Is er een nieuwe versie? Dan is de oude zo vervangen. Bespaar veel mailtjes over en weer.

In de andere modules van OnSpect koppel je eenvoudig documenten vanuit de databank. Bijvoorbeeld als onderbouwing voor het waarderingskader, of als bijlage in je kwaliteitskalender. Benieuwd hoe het werkt? We laten het je graag zien in een demo!

De module databank biedt jou

Eén centrale plek voor alle beleidsdocumenten van je school
De mogelijkheid om labels toe te voegen om te organiseren & filteren
Inzicht in documenten die bijgewerkt moeten worden
Een overzicht van wettelijk verplichte documenten
Gemak bij het koppelen van documenten in andere modules

Klaar voor een kijkje?

Hebben we je nieuwsgierigheid geprikkeld? Vraag een volledig vrijblijvende demo aan met een van onze collega’s. Of lees voor meer informatie en verdieping verder op onze overige pagina’s.
Image