Teamplan

Maak het samen
Vertaal gemakkelijk de visie en het beleid van de school naar jouw team. En maak eenduidige afspraken met alle collega's. In het teamplan in OnSpect maak je de vertaalslag van visie en beleid van de school naar de praktijksituatie van je team. Hoe? Lees snel verder!
Geef vorm aan...

Teamstructuur

Geef eenvoudig aan hoe jouw team in elkaar zit. Koppel met een druk op de knop je teamleden.

Visie

Krijg inzicht in de visie van de school en vertaal die gemakkelijk naar een visie voor het team. Met alle ruimte voor eigen invulling en accenten.

Doorlopende leerlijn

OnSpect stelt gerichte vragen om je team te helpen beleid te formuleren voor een doorlopende leerlijn.

Pedagogisch-didactisch handelen

Door het beantwoorden van de vragen in OnSpect komt er meer nadruk op pedagogisch-didactisch handelen in de les.

Basisvaardigheden

Er is steeds meer aandacht voor ontwikkeling van de basisvaardigheden burgerschap, taalvaardigheid en rekenvaardigheid. Maak concreet hoe je team daaraan bijdraagt.

Toetsing & resultaten

Formuleer eenduidige afspraken over toetsing. Verwerk analyses en toetsresultaten en reflecteer daar periodiek op met het team.
Méér dan een beleidsdocument

In OnSpect wordt het teamplan online samengesteld. Iedereen kan direct input geven en dus actief meedenken. Het rondsturen van documenten en revisies wordt verleden tijd. Met voorbeeldvragen en een duidelijke structuur krijgt het teamplan stapsgewijs vorm. Bovendien nodigt deze opzet uit om doorlopend te evalueren en bij te sturen. Het teamplan verandert daarmee van een beleidsdocument naar een verbeterinstrument.

Door gebruik te maken van OnSpect wordt het teamplan de praktische vertaling van het schoolplan. Afgestemd op jouw team. Met behulp van de ingebouwde PDCA-cyclus hou je je teamplan up-to-date, en heb je een goede basis voor reflectie en ontwikkeling. Nieuwsgierig? We laten je graag zien hoe het werkt!

De module bouwplan biedt jou

Een duidelijk format om je teamplan in op te bouwen
De ruimte om na te denken over inhoud in plaats van vorm
De optie om gemakkelijk andere documenten te koppelen
Samenwerkingsmogelijkheden met heel je team
Een geïntegreerde PDCA-cyclus om ritme te creëren
De ruimte om meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt

Klaar voor een kijkje?

Hebben we je nieuwsgierigheid geprikkeld? Vraag een volledig vrijblijvende demo aan met een van onze collega’s. Of lees voor meer informatie en verdieping verder op onze overige pagina’s.
Image