Onze scholen

Maak het inzichtelijk
Speciaal voor schoolbestuurders biedt OnSpect de 'Onze scholen' module aan. Voor bestuurders is het van groot belang om zicht te houden op de scholen onder het bestuur. De Onderwijsinspectie beoordeelt het bestuur daar immers op. OnSpect biedt het benodigde inzicht en overzicht. Benieuwd hoe? Lees snel verder!
Houd overzicht

In hoeverre waarborgen de scholen onder het bestuur het waarderingskader van de Onderwijsinspectie? In de 'onze scholen' module is het in één oogopslag te zien. Daardoor weet je als bestuurder hoe de scholen ervoor staan, en kun je gericht in gesprek gaan. Behoefte aan meer verdieping? Met een druk op de knop heb je toegang tot de OnSpect-omgeving van de school.

Deze module helpt bestuurders om hun scholen te monitoren en doelgericht aan te sturen. Zo krijgt het bestuur inzicht hoe de scholen effectief uitvoering geven aan de visie en doelen voor onderwijskwaliteit. Benieuwd hoe het werkt? We geven je graag een demo om het te laten zien!

De module Onze Scholen biedt jou

Inzicht in de stand van zaken omtrent het waarderingskader in de onderliggende scholen
Een handvat om gericht het gesprek aan te gaan
De mogelijkheid om tot in de diepte te bekijken hoe de scholen hun beleid vormgeven
Een overzicht van wie waarvoor verantwoordelijk is

Klaar voor een kijkje?

Hebben we je nieuwsgierigheid geprikkeld? Vraag een volledig vrijblijvende demo aan met een van onze collega’s. Of lees voor meer informatie en verdieping verder op onze overige pagina’s.
Image