Bouwplan

Maak het concreet
Hoe vertaal je het schoolplan en de visie van de school naar de praktijk in de klas? Speciaal voor het basisonderwijs biedt OnSpect het bouwplan aan. Vertaal gemakkelijk de visie en het beleid van de school naar jouw team of bouw. Hoe? Lees snel verder!
Geef vorm aan...

Teamstructuur

Geef eenvoudig aan hoe jouw (bouw)team in elkaar zit. Koppel met een druk op de knop je teamleden.

Visie

Krijg inzicht in de visie van de school en vertaal die gemakkelijk naar een visie voor het team. Met alle ruimte voor eigen invulling en accenten, afgestemd op jouw leerlingen.

Doorlopende leerlijn

OnSpect stelt gerichte vragen om je te helpen beleid te formuleren voor een doorlopende leerlijn. Zodat de leerontwikkelingen goed op elkaar aansluiten.

Pedagogisch-didactisch handelen

Door het beantwoorden van de vragen in OnSpect komt er meer nadruk op pedagogisch-didactisch handelen in de klas.

Basisvaardigheden

Ontwikkeling van de taal- en rekenvaardigheid is een kerndoel van het primair onderwijs. Maak concreet hoe je team daaraan bijdraagt.

Toetsing & resultaten

Formuleer eenduidige afspraken over het afnemen van toetsen. Verwerk resultaten en reflecteer daar periodiek op met je team.
Méér dan een beleidsdocument

In OnSpect wordt het bouwplan online samengesteld. Iedereen kan direct input geven en dus actief meedenken. Het rondsturen van documenten en revisies wordt verleden tijd. Met voorbeeldvragen en een duidelijke structuur krijgt het plan stapsgewijs vorm. Bovendien nodigt deze opzet uit om doorlopend te evalueren en bij te sturen. Het bouwplan verandert daarmee van een beleidsdocument naar een verbeterinstrument.

Door gebruik te maken van OnSpect wordt het bouwplan de praktische vertaling van het schoolplan. Afgestemd op jouw leerlingen. Met behulp van de ingebouwde PDCA-cyclus hou je je bouwplan up-to-date, en heb je een goede basis voor overleg met je team. Nieuwsgierig? We laten je graag zien hoe het werkt!

De module bouwplan biedt jou

Een duidelijk format om je bouwplan in op te bouwen
De ruimte om na te denken over inhoud in plaats van vorm
De optie om gemakkelijk andere documenten te koppelen
Samenwerkingsmogelijkheden met heel je team
Een geïntegreerde PDCA-cyclus om ritme te creëren
De ruimte om meldingen te ontvangen wanneer jij dat wilt

Klaar voor een kijkje?

Hebben we je nieuwsgierigheid geprikkeld? Vraag een volledig vrijblijvende demo aan met een van onze collega’s. Of lees voor meer informatie en verdieping verder op onze overige pagina’s.
Image