Over OnSpect

Wij, OnSpect, ondersteunen onderwijsinstellingen bij het doelgericht werken aan hun kwaliteit. Dit doen wij door samen met hen efficiënte handvatten te ontwikkelen, waardoor zij in staat zijn impact te maken op de kwaliteit van hun onderwijs
Hielke, Joost, Rolf
Even voorstellen

OnSpect komt voort uit veel ervaringen op scholen waar de kwaliteitszorg niet goed uit de verf kwam. Zoals een situatie waarin een school als 'zwak' werd beoordeeld. Tot aan een USB-stick met alle documenten die kwijt was toen de Onderwijsinspectie langskwam. Situaties die niet alleen vrij makkelijk te voorkomen zijn, maar ook nog eens veel sterker hadden kunnen zijn met inzicht en overzicht.

Duidelijkheid is de kern van OnSpect. Weten hoe je ervoor staat, ook als nog niet alles tot in de puntjes in orde is. Of nét die ene vraag stellen die soms handig wordt ontweken. Als je OnSpect gebruikt, weet je waar je aan toe bent, en heb je altijd een plan voor de volgende stap.

Hoe ziet jullie bedrijf eruit?
OnSpect bestaat sinds 2019. Vanaf dat moment zijn de drie oprichters ruime tijd bezig geweest met onze allereerste versie, het draaien van pilots, in kaart brengen van werkwijzes, updaten van waarderingskaders, en het ontwikkelen van onze nieuwste versie. In ons team combineren we ervaring met lesgeven, onderwijsadvies, applicatieontwerp en gebruikersgemak. En laat dat nou in OnSpect samenkomen! Nieuwsgierig? We laten het je graag zien!

Image

Klaar voor een kijkje?

Hebben we je interesse gewekt? Vraag een volledig vrijblijvende demo aan met een van onze collega’s. Of lees voor meer informatie en verdieping verder op onze overige pagina’s.
Image