OnSpect waarborgt

We hebben een duidelijke missie voor ogen. We willen de kwaliteit van onderwijsorganisaties binnen het Nederlands onderwijssysteem verbeteren. Met ons gebruiksvriendelijk en overzichtelijk digitaal kwaliteitszorgsysteem kan iedere onderwijsorganisatie haar kwaliteit waarborgen. Dit geldt zowel voor de eisen die een school zichzelf stelt, als voor die van de onderwijsinspectie. Met OnSpect zijn we er voor het PO, VO en scholen die Nederlands onderwijs bieden in het buitenland.

De volgende stap

Hoe ver u ook bent met kwaliteitszorg, OnSpect helpt uw school of bestuur verder met de volgende stap. U kunt al voor een maandelijks basistarief gebruik maken van het digitaal kwaliteitszorgsysteem OnSpect - dit is inclusief basistraining en servicemomenten met één van onze collega's voor begeleiding en advies. Geen indrukwekkende implementatie dus, maar direct beheersbaar en overzichtelijk aan het werk met binnen 3 maanden resultaat.
Zoveel scholen, zoveel mogelijkheden. Daarom bieden wij een offerte op maat. En niet zomaar gebaseerd op leerlingenaantallen, maar op teamgrootte en opdracht omvang.
Image

OnSpect leidt tot structurele kwaliteitsverbetering

Door de geïntegreerde PDCA-cyclus ontstaat er een goed werkend digitaal kwaliteitssysteem binnen alle lagen van uw onderwijsorganisatie. Door het digitale PTA, schooljaarplan, het vakwerkplan en de MR-werkwijzen wordt er voldaan aan de wettelijke eisen van de onderwijsinspectie. Met de eventuele toevoeging van het gebruik van certificering is de stap naar structurele kwaliteitsontwikkeling compleet.
Image
Het bestuursbureau kan gegevens direct inkijken en beleidsdocumenten downloaden. Er hoeven geen gegevens meer opgevraagd te worden om te zoeken en op te sturen.
Er ontstaan directere lijntjes. Alles is inzichtelijker en kan daardoor beter en sneller besproken worden.
Alle documentatie is gestructureerd en gekoppeld aan de kwaliteitsgebieden van de onderwijsinspectie. Zoeken is niet meer nodig.
Door het vertrek van collega’s raken geen documenten meer zoek.
OnSpect biedt inzicht en overzicht waardoor u de controle houdt. Dit geeft een fijn en rustig gevoel. U heeft veel minder medewerkers nodig om een bezoek van de onderwijsinspectie voor te bereiden en werkt tegelijk aan de verdieping van de kwaliteitscultuur binnen uw onderwijsorganisatie. Het geeft u en uw medewerkers de tijd om te doen wat u het liefste doet: het leveren van het beste onderwijs!

Aan de slag met onderwijskwaliteit?

We laten u graag zien hoe OnSpect kan bijdragen aan de onderwijskwaliteit in uw organisatie.
Image