De digitale totaaloplossing voor kwaliteitszorg in het onderwijs

Ontdek de impact van OnSpect

Kwaliteitszorg stimuleert het lerend vermogen en de dialoog binnen de school. OnSpect biedt daarvoor het fundament. Eén applicatie voor alle informatie en documentatie, heldere verantwoording en integraal overzicht per team, vakgroep en school. Een betrouwbare basis voor strategische beslissingen en een effectieve PDCA-cyclus.
Introductieprijs: Ter gelegenheid van de vernieuwing van OnSpect kunnen scholen nu tijdelijk gebruikmaken van een speciaal actietarief van €950 excl. btw per jaar, voor zo lang zij OnSpect gebruiken!
Image

Meer tijd voor onderwijskwaliteit

OnSpect maakt onderwijsontwikkeling inzichtelijk

Waarom OnSpect?

Gebruiksvriendelijk systeem voor kwaliteitszorg
Meer inzicht door heldere verantwoording
Hogere onderwijskwaliteit door geïntegreerde PDCA-cyclus
Integraal kwaliteitsinstrument voor scholen én besturen
Effectieve tool om aan te tonen dat jouw school voldoet aan de eisen van de onderwijsinspectie
Geschikt voor alle waarderingskaders van het PO én VO
Digitale kwaliteitskalender geschikt voor álle processen
Onderwijskwaliteit onder controleOf het nu de onderwijskaders zijn, vakwerk-, team- of bouwplannen, het schoolplan of de kwaliteitskalender: OnSpect maakt alle kwaliteitsdocumenten inzichtelijk en waarborgt daarmee de onderwijskwaliteit.
Stimulans voor verbetering OnSpect maakt van kwaliteitsontwikkeling een aanjager voor innovatie en een stimulans voor het doorontwikkelen van het onderwijs.
Concrete impact op onderwijsAlle vrijheid om een eigen onderwijsvisie te realiseren, terwijl wettelijke kaders geborgd zijn.

Zo werkt OnSpect

OnSpect centraliseert en structureert alle kwaliteitsdocumenten op één plek. Originele bestanden worden veilig opgeslagen en zijn eenvoudig op te roepen. Bovendien maakt OnSpect informatie betekenisvol, want gegevens worden met elkaar in verband gebracht. Door de geïntegreerde PDCA-cyclus is het makkelijk om doelen te vertalen naar concrete acties én de voortgang daarin te monitoren. OnSpect biedt heldere verantwoording en stuurt gerichte meldingen als actie gewenst is.
Lees meer over kwaliteitsontwikkeling
Image

Modules OnSpect

OnSpect is een digitaal systeem voor het borgen en verbeteren van onderwijskwaliteit. Naast het waarborgen van het waarderingskader bestaat OnSpect uit de volgende modules.
Vakwerkplan & teamplan
Waarborg & ontwikkel de beleidsvisie in uw vakgroepen of teams.
Lees meer
Kwaliteitsprojecten
Realiseer langetermijndoelstellingen door deze te vertalen naar concrete acties op korte termijn.
Lees meer
Kwaliteitskalender
Werk iteratief en centraal aan het opstellen en doorontwikkelen van de kwaliteitskalender.
Lees meer
Schoolplan
Waarborg het strategisch beleidsplan van uw school.
Lees meer

Aan de slag met kwaliteitszorg?

Tijdens een online demonstratie van 30 tot 60 minuten laten we u zien wat OnSpect is. U kunt alle functies verkennen, vragen stellen, en ervaren wat de mogelijkheden zijn. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen snel contact met u op om de afspraak te bevestigen!
Introductieprijs: Ter gelegenheid van de vernieuwing van OnSpect kunnen scholen nu tijdelijk gebruikmaken van een speciaal actietarief van €950 excl. btw per jaar, voor zo lang zij OnSpect gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Image