Webinar: ChatGPT & Kwaliteitszorg

17 april 2023
Blog overzicht
Gratis webinar ChatGPT en kwaliteitszorg dinsdag 16 mei 2023 16:00 uur

De kans is groot dat je de laatste tijd hebt gehoord over ChatGPT; het is een geavanceerde tekstgenerator op basis van kunstmatige intelligentie. De ontwikkelingen kunnen nogal wat betekenen voor het onderwijs. ChatGPT kan bijvoorbeeld hele huiswerkopdrachten of verslagen schrijven. Maar wist je dat ChatGPT ook heel nuttig kan zijn voor kwaliteitszorg op school?

In onze gratis open webinar nemen we je mee in de mogelijkheden van ChatGPT voor kwaliteitszorg. Aan de hand van praktische voorbeelden laten we je zien hoe ChatGPT jou als schoolbestuurder, kwaliteitsmedewerker, directielid of intern begeleider kan helpen. En vooral: hoe het je werk makkelijker kan maken.

In de webinar komt onder andere aan bod:

Wat ChatGPT is: mogelijkheden én beperkingen
Hoe ChatGPT je kan helpen bij het schrijven van beleid, zoals een schoolplan of teamplan
Wat ChatGPT als sparringspartner kan bijdragen
Hoe je de juiste vragen (”prompts”) formuleert
De gratis webinar vind plaats op dinsdag 16 mei 2023 van 16:00 uur tot 17:00 uur. Iedereen uit het basis- en voortgezet onderwijs is van harte welkom. Interesse? Meld je hieronder eenvoudig aan.

Helaas zijn de aanmeldingen voor de webinar gesloten. Bedankt voor je belangstelling. Op de hoogte blijven van toekosmtige webinars? Volg ons op LinkedIn!

We gebruiken je gegevens alleen om je uit te nodigen voor de webinar en je achteraf éénmalig een samenvatting van de webinar toe te sturen.
Categorieën:
Steeds beter onderwijs door sturen op kwaliteitOntdek OnSpect: de digitale totaaloplossing voor onderwijskwaliteit.
Contact opnemen
Hielke Adema
Hielke Adema
Directeur OnSpect
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van OnSpect en schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt 4 tot 6 keer per schooljaar.
Lees ook