Centrale waarborging van het PTA

Werk iteratief en centraal met de PTA module

Versterk en verdiep

Het PTA is een centraal onderdeel van het onderwijs op uw instelling, en moet daarom gewaarborgd zijn van een hoge kwaliteit. Met vele vakdocenten bent u of zijn uw collega's jaar na jaar bezig met het opstellen, bijstellen, en versterken van de leidraad van uw onderwijs. Alleen, kan dit proces niet beter worden vormgegeven?

Met de PTA module van OnSpect maken wij het opstellen en bijwerken van uw PTA voor elke vakgroep en bestuurder inzichtelijk en eenvoudig te realiseren. U werkt met de juiste mensen aan hetzelfde onderdeel, en ziet duidelijk wie er eindverantwoordelijke is. Tijd voor een periodieke check? De geautomatiseerde meldingen zorgen ervoor dat u op de hoogte bent! Alle verschillende onderdelen van het PTA zijn gewaarborgd; van beleidsmatig tot vaktechnisch.

Image

PTA

Met de PTA module brengt u het PTA van offline naar online. Dit zorgt er niet alleen voor dat het PTA altijd en overal beschikbaar is, maar ook dat iedereen 'on the same page' werkt en dat iedereen van elkaars zaken en verantwoordelijkheden op de hoogte is. Zo zorgt u ervoor dat u duidelijk kunt sturen, en altijd inzicht heeft in de stand van zaken.

Binnen de PTA module zijn er verschillende onderdelen. Enerzijds zijn de onderdelen van belang voor de examensecretaris en het managementteam. Anderzijds zijn er onderdelen van belang voor de sectievoorzitters. Doordat het mogelijk is iedereen individuele rechten te geven, is iedereen bezig met hetgeen waar hij of zij mee bezig moet zijn. Ons digitale PTA is gebaseerd op de richtlijnen van de VO-raad. Op deze manier wordt uw PTA nog sterker onderbouwd en verantwoord.

Centrale informatie

Waarborg het volledige PTA in de online omgeving. Creëer centrale informatie waar iedereen samen aan kan werken.

Iteratief werken

Op elkaar bouwen en van elkaar leren, dat is waar het onderwijs om draait. Door aan dezelfde versie te werken ziet u de laatste informatie, en kunt u verder werken waar de ander is gebleven. Bouw samen verder!

Aan de slag met onderwijskwaliteit?

We laten u graag zien hoe OnSpect kan bijdragen aan de onderwijskwaliteit in uw organisatie.
Image