Lancering digitale kwaliteitskalender

20 oktober 2022
Blog overzicht
Vanaf vandaag is de digitale kwaliteitskalender beschikbaar in OnSpect! In deze nieuwe module is het mogelijk om je volledige kwaliteitskalender te verwerken om zo door het hele jaar heen stapsgewijs aan kwaliteitsprojecten te werken.

Module kwaliteitskalender

De digitale kwaliteitskalender is de nieuwste uitbreiding van de modules binnen OnSpect en is nu beschikbaar voor alle gebruikers. In de kwaliteitskalender kun je aan de slag met de zogeheten kwaliteitsprojecten. Deze kwaliteitsprojecten kun je eenmalig uitvoeren of jaarlijks laten terugkeren in de kwaliteitskalender. In deze projecten kun je met je collega’s samenwerken aan stapsgewijze analyse en praktische verbetering van het thema waar het project om draait.

Invulling

Elk kwaliteitskalender-project begint met een omschrijving en kan gekoppeld worden aan kwaliteitsgebieden van de inspectie van het onderwijs. Hierdoor kun je thema-overkoepelend werken aan nieuwe verbeteringen binnen jouw school. Na het bijvoegen of uitvoeren van een analyse kun je stapsgewijs taken uitwerken en toewijzen aan gebruikers. Ook kun je in één overzicht de status van deze taken zien.

Meer informatie

Voor bestaande gebruikers is meer informatie over de kwaliteitskalender te vinden via de blauwe serviceknop rechtsonderin de applicatie. Hier kun je niet alleen contact opnemen met OnSpect, maar vind je ook alle kennisartikelen in onze kennisbank. Hier zijn nu ook alle artikelen over de kwaliteitskalender toegevoegd. Voor nieuwe gebruikers, kom in contact en we verzorgen graag een demo over de mogelijkheden van de kwaliteitskalender!

Ook aan de slag met OnSpect?

We laten je graag zien hoe de vernieuwde versie van OnSpect kan bijdragen aan beter onderwijs op jouw school. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een online demo aan!
Vraag een demo aan
Contact opnemen
Categorieën:
Steeds beter onderwijs door sturen op kwaliteitOntdek OnSpect: de digitale totaaloplossing voor onderwijskwaliteit.
Contact opnemen
Hielke Adema
Hielke Adema
Directeur OnSpect
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van OnSpect en schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt 4 tot 6 keer per schooljaar.
Lees ook